perjantai 9. maaliskuuta 2012

Onnistumisia mejässä

Meillä on ollut yleisesti todella huonoja suorituksia mejäkokeissa viime aikoina. Edes parin maan mejävalio Dusty ei ole saanut kummoisempia onnistumisia nyt viimeisen parin kuukauden aikaan, mikä on vähän laskenut mieltä lajin suhteen. Yllättävästi Besonder'sin järjestämissä kisoissa ihan täällä kotimaassa Suomessa kolmesta ilmoittamastani koirasta kaksi räjäyttivät alokasluokassa sellaiset suoritukset, etten ollut silmiäni uskoa - missä vaiheessa ne ovat näin hyvin oppineet jäljestämään?

Luulin kisan alkavan aivan samalla tapaa kuin muutkin kisat tähän mennessä. Porukan nuorin jäljestäjä Unia ei taaskaan saanut onnistumista ja sen kilpailusuoritus hylättiin. Tarvitsemme tytön kanssa selkeästi vielä huomattavan paljon treeniä etenkin jäljellä pysymisen kanssa. Alkuunhan meillä oli ongelmia jopa noutokokeissa Unian kanssa, mutta niistä vaikeuksista ollaan toistaiseksi päästy - kumpa sama tapahtuisi mejän suhteen.

Unian jälkeen tuulet muuttuivat täysin. Vanhempi tollerinarttuni Fazia teki aivan mielettömän suorituksen jäljellä, jonka jälkeen hypin jo ilosta, ettei tällä kertaa kilpailureissumme ollut turha. En kuitenkaan osannut aavistaa, että myös Mörrillä oli erittäin hyvä päivä; se teki pistettä vajaa täyden suorituksen! Aivan mahtava koira!

Tytöt ottivat tästä mejäkokeesta tuplavoiton ja molemmat nousevat alokkaasta viimein avoimeen Suomen kisoissa. Tyytyväisempi ei voisi olla!

Leave a Reply