perjantai 9. maaliskuuta 2012

Blogin avaus

Heipodei. Meinasin, että omankin blogin voisi aloittaa. Sellaisen ei-niin-vakavamielisen, ehkä jaksaisin tänne joskus kirjoitellakin. :D
Idea ja innostus Shaghasin omaan blogiin lähti de Veranon ja Ternen virtuaalikennelblogien kautta. Aika saamatonhan mä itse olen kaikenlaisen tällaisen kirjoittelussa, mutta katsotaan mitä tästä tulee. Blogin ulkoasukaan ei ole kovin päätähuimaava, mutten nyt toistaiseksi jaksanut hirveästi panostaa - ehkä paremmin sitten tulevaisuudessa jos tuntuu siltä että tämä kirjoitteleminen nappaa enemmänkin.

Pienenä esittelynä, Shaghas on virtuaalisesti lyhytkarvaisia collieita kasvattava kennel. Toiminnassa ollaan oltu enemmän ja vähemmän aktiivisesti useamman vuoden ajan. Kovin paljoa jalostuksellisista tavoitteistani en ala näissä alkulöpinöissä selittämään kun niistä todennäköisesti pauhaan samalla kun selitän suunnittelemistani yhdistelmistä myöhemmin.
Toki kennelissä on saman verran "vääränrotuisiakin" koiria, joskin niiden jalostuksen yritän pitää Shaghasin ulkopuolella; pyrin ottamaan muut kuin nahkacolliet sijoituskoiriksi muilta kasvattajilta tai tarjoamaan niitä jalostukseen toisaalle. Tulevaisuutta ajatellen kuitenkin näyttäisi siltä että Shaghasiin on tulossa ainakin kaksi muun rotuista pentuetta kuin nahkacollie. Niistä lisää ajallaan.

Itse sen sijaan kannan nimimerkkiä Sigitius. Oikealta nimeltäni olen Suvi, mutta sitä nimeä liiemmin käytän muutenkaan; livenäkin Sigistä väännetty Sikke on kohtuu yleinen kutsumanimi. Olen jo 20-vuotias ja asun omillani. Virtuaalieläinten lisäksi oikeaan eläintarhaani kuuluvat 2 koiraa, kissa ja 12 jyrsijää. Vaan silti en ole vieläkään "päässyt eroon" näistä virtuaalisista olennoista..
Virtuaalimaailmassa Shaghasin lisäksi toimin VAL:n ylläpitäjänä ja vFCI:n koirarekisterin rekisteröijänä sekä jäsenliittolistan päivittelijänä.

Notta semmosta. Myöhemmin lisää, kunhan nyt ensin näkee miltä tämä ensimmäinenkin postaus tulee näyttämän. :)

Leave a Reply