keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ei mikään turha kaveri

En aivan odottanut tällaista suoritusta laumaan vasta liittyneeltä koiralta, mutta Becca on aloittanut agilityuransa niin hurjasti että oksat pois. :D
Sen ensimmäiset ykkösluokan startit lähes poikkeuksetta johtivat siihen, että kisoista poistuttiin vKUMA kädessä. Tyttö keräsi ehteliäästi vain parissa päivässä jopa neljä ykkösluokan vKUMAa, vaikka vain kolme tarvitaankin luokkasiirtoon kakkosiin. Tätä menoa ei mene kauaakaan, kunnes valiokellot lyövät. Vaikka todennäköisesti ennen siirtymistä kolmosluokkaan pidetään pieni kisatauko ja hiotaan ohjauskuvioita entistäkin nopeammiksi - Becca on tarkka suorittaja, mutta sillä saisi olla aavistuksen lisää vauhtia kolmosluokan karkeloihin bortsuja vastaan.

Myös Kalgas avasi kilpailu-uransa. Agilityssä se on turhan huolimaton ja roiskii rimoja alas, mutta ensimmäinen tulos haettiin tokosta. Myös Thena haki alokasluokasta puuttuvan ykköstuloksensa ja siirtyi kakkosiin, nopeammin kuin kuvittelin sen hakevan. Tyttöhän toimii jopa käytännössä vieraissa käsissä, vaikka Weeza sen onkin tähän mennessä kouluttanut. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Bueno pääsi pitkästä aikaa starttaamaan poliisikoira-kokeessa, niitä on niin harvoin. Ehkäpä kisatauko olikin tehnyt pojalle hyvää, sillä näin hyvin se ei ole tähän mennessä edes treeneissä toiminut ja haali nyt itselleen ansaitun luokkavoiton loistavan suorituksen päätteeksi. Samalla saatiin luokkanousu avoimeen.
Valitettavasti Smith ei päässyt starttaamaan samoissa kisoissa, sillä se oli ainoa avoimeen luokkaan ilmoitettu koira, joten eivät halunneet luokkaa järjestää laisinkaan. Tulevaisuudessa ainakin Bueno on Smithin kilpakumppanina, joten toivottavasti saisimme avoimenkin luokan taas pian kasaan. Smithin kilpailemattomuus ei jäänyt häiritsemään yhtään Buenon mainion suorituksen jälkeen.

Leave a Reply